Home / Dakreiniging

Dakreiniging

Als u op zoek bent naar iemand die uw dak een opfrisbeurt kan geven, dan is Goossens Construct de beste keuze. Met onze jarenlange ervaring in dakreiniging en ontmossen van daken kunnen wij garanderen dat uw dak er nooit beter uit zal zien!

Goossens Construct is een professionele dakreiniger die gespecialiseerd is in het reinigen van platte daken, hellende daken en dakgoten. We werken al vele jaren als een expert op dit gebied omdat we weten wat een gezond huis van boven tot onder is – inclusief de daken!

Laat uw dak schoonmaken

Wij hebben het juiste gereedschap voor elke klus. Wij kunnen uw dakgoten reinigen, ontstoppen als ze verstopt zijn en lekkages verhelpen op elk type dak! Ons team zal ook uw huis coaten met een duurzaam afdichtmiddel dat voorkomt dat dingen zoals mos het overneemt. We zorgen ervoor dat de klus goed wordt geklaard.

Naast het feit dat we experts zijn in het reinigen van elk type dak, zijn we 24/7 beschikbaar, of het nu gaat om een klein gebied of een heel huis – dit alles terwijl u gemoedsrust heeft omdat u weet wat aandacht nodig heeft voordat het erger wordt.

Ons deskundig team zal ervoor zorgen dat alles aan uw dak er weer perfect uitziet – van boven tot onder – zodat al die vervelende problemen vandaag nog verdwijnen. Wilt u weten wat voor opdrachten we hebben opgeleverd?

Dak impregneren tegen mos

Daken moeten regelmatig worden gereinigd, maar dit wordt vaak over het hoofd gezien. Als u uw dak schoon en beschermd wilt houden, raden wij aan dat ons team na het reinigen met een ontsmettingsmiddel een onzichtbare coating aanbrengt over het dak. Dit zal ervoor zorgen dat het oppervlak er altijd goed uitziet voor veel langer dan voorheen!

Om toekomstige schade door mos- of algengroei op het oppervlak te voorkomen, kunt u het dak laten impregneren om het vuil- en waterafstotend te maken!

Mos en algen zijn twee dingen waar veel huiseigenaren zich zorgen over maken als ze hun huis zien; niet alleen zien deze groeisels er lelijk uit, maar nog belangrijker – als ze onbeheerd blijven – kunnen ze schade toebrengen aan de structuur van gebouwen, waardoor de waarde sterk afneemt

Dak lekkage voorkomen

Uw dak is het belangrijkste onderdeel van uw huis. U moet ervoor zorgen dat het regelmatig schoon is en geïnspecteerd wordt, anders kunt u lekkages krijgen!

Bij de eerste tekenen van een lek, laat het dan professioneel repareren om meer schade te voorkomen. Het is belangrijk dat u uw dak schoon houdt en vrij van vuil of mos, omdat dit direct kan leiden tot lekkages in de komende jaren!

Gevolgen daklekkage:

  • Vocht- en waterschade
  • De dakisolatie kan worden aangetast
  • Dakbedekking heeft een gemiddelde levensduur van 20-30 jaar, maar het kan worden verkort door verwaarlozing. Als de levensduur van uw dak in gevaar komt, kan het zijn dat u later dure kosten moet maken voor renovatie of vervanging.

De oplossing:

Laat uw dak periodiek professioneel onderhouden door Goossens Construct.

Dakgoot verstopt? Wij lossen het op!

Dakgoten kunnen een geweldige manier zijn om te voorkomen dat water uw huis beschadigt. Een verstopte dakgoot veroorzaakt door bladeren, takken of vuil zorgt voor teveel gewicht in het afvoersysteem en veroorzaakt problemen als dit niet wordt opgelost!

Als dit klinkt als iets dat u zou kunnen hebben geef ons een seintje; wij zullen zorgen voor een goede service, zodat er geen zorgen zijn over eventuele schade. Wij zijn er altijd voor u. Als uw dakgoot verstopt is, bel ons en wij hebben het in een mum van tijd verholpen!

Voordelen van dakreiniging

Uw dak ziet er weer als nieuw uit
Voorkomen is beter dan genezen!
De levensduur van uw dak wordt verlengt
Uitstraling & waarde van uw woning stijgt

Dakreiniging
Dakreiniging

Uw dak laten ontmossen

Neem vandaag nog contact op met Goossens Construct om uw dak te laten reinigen en ontmossen! Wij zijn de professionals die elke klus zullen klaren waar u hulp bij nodig heeft. Of het nu gaat om een klein of groot project, onze ervaren medewerkers zijn er voor elke stap om ervoor te zorgen dat alles goed wordt gedaan. Mos is geen pretje om van uw dak te verwijderen. Maar met ons team kunt u rustig ademhalen, want wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen en ontmossen van daken!

Wanneer wij uw dak ontmossen, kunt u er zeker van zijn dat alle mos en algen voorgoed wegblijven. Onze hogedrukspuit voert een grondige reiniging uit met de juiste middelen om ervoor te zorgen dat er geen groei meer is van deze vervelende planten op het dak. Nadat ons reinigingsproces is voltooid, voorkomt een speciale coating nieuwe ontwikkelingen in de komende jaren.

Laat dit probleem niet erger worden zonder nu actie te ondernemen. Bel ons vandaag nog!

Hoe werkt dakreiniging?

Wanneer u uw dak wilt laten reinigen, is het belangrijk om de juiste reinigingstechniek voor verschillende materialen te kennen. De meeste soorten daken kunnen we met een lagere druk reinigen. Echter als uw dak is gemaakt van eternit of keramische leien dan is het het beste om een lagere temperatuur en hoger-dan normale kracht te gebruiken bij het reinigen, omdat deze materialen niet bestand zijn tegen zeer hoge krachten.

De meeste soorten dakpannen kunnen wel tegen een stootje, dus vraag ons gerust of er iets specifieks is dat goed zou kunnen werken op dat van u voordat u zelf zo’n omvangrijk project uitvoert.

De reinigingstechnieken zijn afhankelijk van het soort dak en het vuil dat wordt gereinigd.

Het is altijd een goed idee om uw dak te beschermen nadat u het hebt gereinigd. Dit kan worden gedaan door het aanbrengen van een van de twee verschillende soorten impregnatie of coating die zal helpen de integriteit en het uiterlijk voor jaren te behouden!

Goossens Construct

Uw specialist in dak reiniging
Ontmossen met een lagedrukspuit
Blijvend en direct zichtbaar resultaat
Dakreiniging is de beste oplossing
Dak laten ontmossen
Dak laten ontmossen

Gratis & vrijblijvende offerte

Wat onze klanten zeggen

Super service door Goossens Construct

Ik heb zowel mijn dak en mijn gevel laten reinigen. Heel tevreden over het resultaat. Beloftes worden netjes nagekomen en ook geen onaangename verassingen op de factuur! Zoals het hoort!

Lisa, Borgerhout

Volgens afspraak geleverd en op tijd

Mijn gevel ziet er weer splinternieuw uit! Wij kregen deskundig advies over wat de beste opties was. Dat is iets dat ik miste bij andere firma’s en mij dus over de streep heeft getrokken! Ze voeren perfect uit wat ze beloven en ook nog is netjes op tijd!

Robert, Brasschaat

Zeer tevreden in alle opzichten

Goede service! Ons dak werd proper ontmost en behandeld met een extra laag coating met als resultaat dat ons dak er heel mooi en als nieuw uitziet!

Marcel, Heist-op-den-Berg