Home / Gevelreiniging

Gevelreiniging

Heeft u een mooie gevel, maar ziet deze er niet zo goed uit door vuil en regen? Dan heeft u onze diensten nodig!

Uw gevel verdient het om gereinigd en behandeld te worden na een paar jaar van verwaarlozing. Het metselwerk lijdt eronder als het niet wordt onderhouden, dus laat ons de uwe verzorgen! Gevels zijn mooi ondanks het onderhoud dat nodig is – laat vuil u niet in de weg staan.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een uitstekend resultaat voor uw gevel garanderen. Uw pand zal er weer prachtig uitzien en dat is mede te danken aan het restauratieproces waarbij de originele kleur wordt hersteld! Bel vandaag nog voor meer informatie over onze diensten.

Gevel reinigen met stoom

Onze experts reinigen uw gevel met een hoogwaardige, professionele stoomreiniging. Deze vorm van buitenmuurbehandeling is perfect voor woningen die nog last hebben van mos- of algenaanslag, maar die niets al te ingrijpends nodig hebben omdat ze in goede staat verkeren! De gevel wordt gereinigd met behulp van een stoomgenerator die er water onder hoge druk op spuit. De straal stoom verwijdert vuil en doodt eventuele bacteriën met zijn hoge water temperatuur.

De gevel van uw huis is een onderdeel dat het doet opvallen tussen alle anderen; vuile oppervlakken kunnen echter het uiterlijk en de kwaliteit schaden. Gelukkig zijn er drie manieren waarop u dit kunt laten reinigen: met stoom of chemische reinigingsmethoden, afhankelijk van welke aanslag(en) zich het meest zorgen maken binnen de structuur van uw huis – deze zullen zich beide ontdoen van aanslag van opgebouwde smurrie die vastzit op muren, ook met zandstralen indien nodig!

Professionele gevelreiniging

Laat uw gevel reinigen door Goossens Construct! Wij hebben het juiste gereedschap voor elk type vervuiling, dus u kunt erop vertrouwen dat we het goed zullen doen. Bel ons of stuur een e-mail voor een prijsaanvraag – er is niets erger dan vuile gevels in de aanloop naar de zomer.

Uw bedrijfsgebouw of woning krijgt een frisse, professionele uitstraling met behulp van gevelreiniging. Het verhoogt niet alleen de waarde, maar u maakt ook een uitstekende eerste indruk op klanten en voorkomt mogelijke problemen op de lange termijn door dit onderdeel regelmatig te onderhouden.

Verschillende soorten reinigingsmethodes

Wanneer we beginnen met het reinigen van uw gevel, is het eerste wat er gebeurt een onderzoek. We willen precies weten wat voor soort vervuiling u heeft, zodat onze aanpak daarop kan worden afgestemd en geen schade veroorzaakt!

Bij Goossens Construct gebruiken we de volgende reinigingsmethoden:

  • Stoomreiniging: Deze methode is geschikt voor milde vervuiling, zoals algen of mos. Deze milieuvriendelijke methode is zeer effectief en erg populair.
  • Vochtstralen: Deze methode is efficiënter dan de stoomreiniging en maakt gebruik van een mix van zand en water.
  • Chemische reiniging: Wij gebruiken chemicaliën om de verfresten en roetresten van uw buitenmuren te verwijderen.
  • Zandstralen: Deze methode wordt voornamelijk gebruikt om graffiti te verwijderen. We hebben een speciaal straalmiddel toegevoegd, zodat zelfs de meest ernstige vervuiling geen kans meer krijgt.

Gevel laten impregneren

Wanneer u uw gevel reinigt, is het belangrijk om het oppervlak te impregneren met een vocht- en vuilwerend product. Zo blijft de vervuiling jarenlang weg van uw gevel! De bescherming verlengt ook de levensduur aanzienlijk door deze afstotende werking die wateropname tegengaat door een onzichtbare laag te creëren die verdere vervuiling op eventueel gereinigde oppervlakken voorkomt.

Bent u op zoek naar een professionele gevelreiniging? Goossens Construct is er om u te helpen. Wij zorgen niet alleen voor een efficiënte en complete gevelreiniging, maar ook voor de final touch met onze gespecialiseerde producten die ervoor zorgen dat uw pand er altijd onberispelijk uitziet!

Voordelen van gevelreiniging

Stralend schone gevels
Nu extra scherpe tarieven
Jarenlange ervaring in gevelreiniging
Uw woning weer als nieuw

Gevelreiniging
Gevelreiniging

Waarom een gevel laten reinigen?

Wanneer u merkt dat er mos, klimop of ander vuil op uw gevel zit, kunt u dit het beste schoonmaken voordat het gaat groeien. Door dit te verwijderen houdt u bacteriën op afstand.

  • U kunt langer genieten van een mooi exterieur na het professioneel laten reinigen van uw gevel.
  • Bescherm uw huis tegen schade van buitenaf en verhoog de kwaliteit van uw gevel.
  • De waarde van uw huis gaat omhoog zodat u het makkelijker kunt verhuren of verkopen.

Wij maken gebruik van een stoomreiniger waarbij de temperatuur van het water tussen de 70 en 110 graden ligt waarna we vervolgens met hoge druk reinigen. Zo komt al het vuil goed los en wordt uw gevel weer mooi schoon. Wilt u een prijsopgave aanvragen? Bel ons vandaag nog!

De gevel van het gebouw wordt vaak behandeld om hem duurzamer te maken. De geïmpregneerde laag verlengt de levensduur door bescherming te bieden tegen vocht en andere schadelijke stoffen.

Wat zijn de kosten voor gevelreiniging?

De kosten van gevelreiniging kunnen variëren afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals hoeveel oppervlakte u wilt reinigen en welk type of chemicaliën worden gebruikt voor de job. Chemische reiniging is bijvoorbeeld duurder dan zandstralen omdat er sterkere oplossingen worden gebruikt die misschien niet goed werken op bepaalde oppervlakken, terwijl andere oppervlakken overmatige vuildeeltjes produceren die extra aandacht vereisen tijdens het verwijderingsproces.

De prijzen zijn ook afhankelijk van het feit of de reiniging periodiek op vaste tijdstippen in de loop van het jaar moet worden uitgevoerd (seizoensgebonden reiniging).

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij komen graag bij u langs om een prijsindicatie te geven voor uw gevel. Of het nu in slechte staat is of niet, wij zullen in staat zijn om de nodige diensten uit te voeren! Goossens Construct is recht door zee, zonder kleine lettertjes. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak goed reinigen!

Goossens Construct

Specialisten in gevelreiniging
Vakwerk door professioneel team
Blijvend en direct zichtbaar resultaat
Gevelreiniging is de beste oplossing
Gevelreiniging
Gevelreiniging

Gratis & vrijblijvende offerte

Wat onze klanten zeggen

Super service door Goossens Construct

Ik heb zowel mijn dak en mijn gevel laten reinigen. Heel tevreden over het resultaat. Beloftes worden netjes nagekomen en ook geen onaangename verassingen op de factuur! Zoals het hoort!

Lisa, Borgerhout

Volgens afspraak geleverd en op tijd

Mijn gevel ziet er weer splinternieuw uit! Wij kregen deskundig advies over wat de beste opties was. Dat is iets dat ik miste bij andere firma’s en mij dus over de streep heeft getrokken! Ze voeren perfect uit wat ze beloven en ook nog is netjes op tijd!

Robert, Brasschaat

Zeer tevreden in alle opzichten

Goede service! Ons dak werd proper ontmost en behandeld met een extra laag coating met als resultaat dat ons dak er heel mooi en als nieuw uitziet!

Marcel, Heist-op-den-Berg